Oddworld: New ‘n’ Tasty Sistem Gereksinimleri Nelerdir?

0
150
Oddworld New n Tasty Sistem Gereksinimleri

Oddworld: New ‘n’ Tasty Sistem Gereksinimleri Nelerdir? Epic Games Store’un bedava verdiği oyunlarda bugün Oddworld: New ‘n’ Tasty verildi. Peki Oddworld: New ‘n’ Tasty oyununu kim geliştirdi? Sistem gereksinimleri nedir? Oyunun türü nedir? Oddworld: New ‘n’ Tasty oyunu ne zaman çıkış yaptı? Sizler için araştırdık ve yazdık. Herkese keyifli okumalar.

Oddworld: New ‘n’ Tasty Oyunu Nedir?

Oddworld: New ‘n’ Tasty oyunu Just Add Water tarafından geliştirilmiş ve Oddworld Inhabitants, Inc. tarafından dağıtılmıştır. Oddworld: New ‘n’ Tasty oyunu 22 Temmuz 2014 tarihinde çıkış yapmıştır. Eğer The Game Awards 2020 Duyurulan Yeni Oyunlar! yazımıza bakmadıysanız, bu bağlantıdan yazımıza bir göz atabilirsiniz. Oyunun türleri ise Bulmaca, Macera, Platform ve Aksiyondur. Oddworld: New ‘n’ Tasty oyunun Metacritic puanı ise PC için 87’dir. Oyunun Epic Games Store’da yer alan açıklaması şu şekilde;

Bir zamanlar Oddworld’ün en büyük et işleme tesisinde mutlu mesut yerleri cilalayan Abe, patronunun fabrikadaki köle işçileri RuptureFarms Tasty Treats’in en yeni atıştırmalık et serisini yapmak için kullanacağı gizli planlarını bulur. Abe şimdi kendisini öğütücülerden kurtarmak zorunda. Ancak bu et tarlasından kaçmak onun Oddysee’sinin yalnızca başlangıcı, çünkü kendi kaderini keşfettiği bu yolculukta Abe’i birçok tehlike bekliyor.
Tamamen sıfırdan oluşturulmuş yeni nefes kesici görsellerin, zenginleştirilen sesin ve geliştirilmiş, daha derin oynanışın tadını çıkar.
Oddworld New n Tasty Oyunu Hakkında

Oddworld: New ‘n’ Tasty Sistem Gereksinimleri Nelerdir?

Oddworld: New ‘n’ Tasty oyunun istediği minimum ve önerilen sistem gereksinimleri şu şekilde;

Minimum
Önerilen
İşletim Sistemi

Windows 7

İşletim Sistemi

Windows 8

İşlemci

Intel i3-3220 (3.30 Ghz)

İşlemci

Intel i5

Bellek

4 GB RAM

Bellek

4 GB RAM

Depolama

10 GB

Depolama

10 GB

Ekran Kartı

nVIdia GTX 260 veya eş değeri

Ekran Kartı

nVIdia GTX 560 veya eş değeri

Evet pek sevgili Oyunoxs okuyucuları, Oddworld: New ‘n’ Tasty oyununu sizler için araştırdık ve yazdık. Eğer bizi Instagram’dan takip etmiyorsanız; buradan Instagram sayfamıza gidebilir, paylaştığımız haberlerden anında haberdar olabilir ve paylaştığımız diğer gönderilerimizi de takip edebilirsiniz. Bir sonraki yazımızda görüşünceye dek kendinize çok iyi bakın, hoşça kalın.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here