Mobile Legends Redeem Code Nasıl Kullanılır?

0
494

Mobile Legends Bang Bang eventleri sırasında, genellikle elmas, kalıcı skinler ve zaman sınırlı eşyalar gibi avantajlar içeren kodları herkese verirler ve bu kodlar 1000 kez kullanılabilir. Bu yazımızda Mobile Legends Redeem Code nedir ve Redeem Code nasıl kullanılır bunları anlatacağız.

Mobile Legends Nedir?

Oyunu bilmeyenler için kısa şekilde özetlememiz gerekirse, 5’er kişilik iki takım karşı karşıya geliyorsunuz ve Oyunda üst, orta ve alt koridor olmak üzere karşı takım oyuncusuyla karşılaşacağınız 3 koridor bulunuyor. Her koridorun üzerinde 2 adet dış turret, 1 adet iç turret mevcut. Oyunda amacınız herhangi bir koridor üzerinden turretları yıkarak en sonda bulunan çekirdeği yok etmeye çalışmak. İki takımdan hangisi önce davranırsa, doğal olarak maçın galibi sayılıyor.

ID Numarası Alma

Bu kodları nasıl kullanacağınız hakkında hiçbir fikri olmayan oyuncular için bu yazı size yardımcı olacaktır. Kodu kullanmak için önce hesap id numaranızı almanız gereklidir. Bu bilgileri Mobile Legends Bang Bang oyununa gidip profil sayfasına giderek alabilirsiniz. Id numaranız, ekranın sağ üst kısmında gösterilen 9 haneli bir sayıdır.

Mobile Legends Redeem Code Nasıl Kullanılır?

Kimlik numaranızı aldıktan sonra teklifi kullanma sayfasına gidebilirsiniz. Bu sayfaya Mobile Legends Redeem Code yazarak gidebilirsiniz. Redeem Code sayfasını açtıktan sonra. Son gereksinim kodu almak için Doğrulama Kodu’dur. Game ID kısmını id numaranız ve Redemption Code kısmını da redeem code ile doldurmanız ve ardından Doğrulama kodundaki Gönder düğmesine basmalısınız.

Mobile Legends Redeem Code
Redeem Code Kullanma Sayfası

Geçerlilik süresi dolmadan doğrulama kodunu girmek için 40 saniyeniz olacak. Oyun içi mesajı Mobile Legends Bang Bang’den kontrol edin, ekranın sağ üst köşesindeki posta düğmesini tıklayın. Ardından Resmi web sitesi doğrulama kodu isimli mesajı kontrol edin. Mesajı açtığınızda doğrulama kodunu bulacaksınız. Kod mevcut değilse, Değişim yapan kişi sayısı için sınıra ulaşıldı mesajını veya “Bu CD Anahtarı mevcut değil” mesajını alırsınız. Hediyelerinizin gelen kutunuza ulaşması birkaç dakika veya saat alacaktır. Aynı zamanda Mobile Legends Rütbeleri merak ediyorsanız sitemizde bulunan yazıya göz atabilirsiniz. İyi oyunlar 🙂

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here