Mobil Silah Oyunları Önerileri…

0
180
Mobil FPS Oyunları

Mobil Silah Oyunları Önerileri… Akıllı telefonların oldukça yaygınlaşmasıyla neredeyse en gencinden en yaşlısına artık neredeyse herkes mobil oyun oynamaya başladı. Bizde sizler için silah oyunları yani FPS (First Person Shooter) ve TPS (Third Person Shooter) türünde oyunlar araştırdık ve yazdık. Herkese keyifli okumalar.

Mobil Silah Oyunları Önerileri…

  • PUBG Mobile: Tencent Mobile tarafından geliştirilen ve Tencent Mobile tarafından Android ve iOS için yayımlanan PUBG oyununun mobil versiyonu 19 Mart 2018’de çıkışını yaptı. Daha sonra emülatörlerle de bilgisayarlarda da oynayabildiğimiz PUBG Mobile tarafından şu anda da desteklenen ve güncellenen bir mobil oyun olarak karşımıza çıkıyor. Metacritic sitesinde ise PUBG Mobile oyununun puanı 82 olarak karşımıza çıkıyor.
  • Call of Duty Mobile: TiMi Studios ve Tencent Mobile tarafından geliştirilen ve Activision tarafından Android ve iOS için yayımlanan Call of Duty serisinin Mobil oyunu 1 Ekim 2019’da çıkış yaptı ve 2019 yılının en iyi mobil oyunu olarak seçildi. Emülatörlerle birlikte bilgisayarlarda da oynayabildiğimiz Call of Duty Mobile Activision tarafında destekleniyor ve güncellenmeye devam ediyor. Metacritic sitesinde ise Call of Duty Mobile oyununun puanı 81 olarak karşımıza çıkıyor.
  • Shadowgun Legends: Madfinger Studios tarafından geliştirilen ve Madfinger Studios tarafından Android, iOS ve TvOS için 22 Mart 2018 yılında yayımlandı. Metacritic sitesinde ise Shadowgun Legends oyununun puanı 85 olarak karşımıza çıkıyor.

Evet pek sevgili Oyunoxs okuyucuları, “Mobil Silah Oyunları Önerileri”olduğunu araştırdık. Eğer FIFA 19 oyunun sistem gereksinimlerini araştırdığımız yazımıza bakmadıysanız, bir göz atabilirsiniz. Bir sonraki yazımızda görüşünceye dek kendinize çok iyi bakın, hoşça kalın.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here